UVJETI PRODAJE

Proizvode putem ovog web shop-a mogu kupovati samo osobe starije od 18 godina.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost podataka unesenih prilikom registracije. Prilikom registracije dužni ste kreirati lozinku koju morate zadržati za sebe i ne je dijeliti s drugim osobama.

Odgovorni ste za sve poduzete akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašom lozinkom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, dužni ste nas obavijestiti o tome tako da nas kontaktirate na broj telefona 051 302 349 ili mailom na info@spajza.hr.

Cijene svih proizvoda i usluga na web trgovini izražene su u Hrvatskim kunama s uračunatim PDV-om.

NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje je trenutno moguće jedino u gotovini pri preuzimanju pošiljke, odnosno pouzećem.

UVJETI DOSTAVE

Robu dostavljamo u suradnji s GLS-om na cijelom području Republike Hrvatske.

Vremenski rok za dostavu ovisi o trenutnoj raspoloživosti proizvoda na skladištu.

REKLAMACIJE

Svaki proizvod opravdano reklamiran kao neispravan ili nepotpun u roku od 1 dana od dana primitka biti će pravovremeno zamijenjen. Važno je da uz svaku reklamaciju bude priložena kopija računa kojeg ste dobili za kupljeni proizvod.

Trošak dostave (povrata) reklamacija do našeg skladišta snosi kupac u cijelosti a svaki povrat koji je dostavljen na naš trošak neće biti zaprimljen te će biti vraćen pošiljatelju.

ZAMJENA ROBE

Zamjena pogrešno naručene robe nije moguća osim u iznimnim slučajevima kada procijenimo da to na bilo koji način ne čini štetu tvrtki. U slučaju da je zamjena robe ipak odobrena od strane ovlaštene osobe prodavatelja, kupac je dužan vratiti neraspakiranu robu prodavatelju o vlastitom trošku, u roku 7 dana od kupnje, isključivo u originalnoj ambalaži i to na adresu tvrtke:

Platza d.o.o.

Erazma Barčića 11, 51 000 Rijeka, Hrvatska

Zamjena robe u svakom slučaju isključuje robu na akciji ili robu koja je korištena odnosno raspakirana od strane kupca.

Kod zamjene robe treba biti priložen original račun za kupljenu robu.

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

Ne možemo jamčiti stopostotnu ispravnost svih prikazanih informacija o proizvodima na web stranici.

U izuzetnim slučajevima moguća su odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama.

Obvezujemo se u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativnim mogućnostima. Fotografije proizvoda ne moraju uvijek u potpunosti odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti kao informativnu ilustraciju.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na tel. 051 302 349 ili na e-mail info@spajza.hr

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati s te da prihvaćate ove Uvjete korištenja.