Gingerix + chia keksi Delicia

200g 21.50 kn

Već i vrapci na našim granama znaju što je gingerol i koliko koristi ljudima donosi konzumacija đumbira. Za sva vlakna, minerale i omega-3 masne kiseline iz čudesnih latinoameričkih chia sjemenki nema dovoljno mjesta ni da ih nabrojimo.

Nakon što ga izgrickate zajedno s chia sjemekama u ustima ćete osjetiti svježinu i blago peckav okus đumbira a u srcu radost jer ste dobro gricnuli. Gricnuli ste keks koji je zaslađen prirodnom zamjenom za šećer-maltitolom. A i oni vrapci s početka priče znaju da konzumiranje hrane koja sadrži maltitol umjesto šećera doprinosi održavanju mineralizacije zubi. Osim vlakana iz chia sjemenki „GingeriX“ sadrži i vlakna iz bambusovih mladica pa je ovaj keks i izvor vlakana. Nijedna namirnica nije genetski modificirana a sve su biljnog podrijetla pa keks mogu konzumirati i vegani.

Tako Vam je to kada keks radite od supernamirnica.

Kategorije: , Oznake: ,
Proizvođači:Delicia
Obitelj Horvat iz Buzeta već 22 godine proizvodi najbolja čajna peciva bez šećera, od kojih su neki prikladni i za vegane. U njihove kekse idu samo najkvalitetniji sastojci, a kada ih probate, nećete više htjeti kupovati niti jedne druge kekse :) Za razliku od industrijskih proizvoda, Delicia keksi rade se od svježeg, „živog“ tijesta. Od zamjesa tijesta do gotovog keksa ne smije proći više od 45-50 minuta. Zato su njihovi keksi toliko prhki.