Pulfer je zagrebačka pivovara koja je s radom također počela 2016. godine. Proizvodnja piva je na početku bila smještena u Varaždinu, te zadnje dvije godine u Čakovcu, u suradnji s pivovarom Lepi Dečki – takozvano gypsy pivarenje; pivovara koja nema vlastiti pogon za proizvodnju „gostuje“ u prijateljskoj pivovari koja im posudi par tankova za kuhanje piva. Kuhaju nepasterizirana, nefiltrirana piva.
Kuhaju tri stalna stila – Ziher pale ale, Landsky session IPA i Brundelweiss weissbier, ali izbacuju i popularne sezonske stilove poput zimske Black IPA, Boranka Stouta od koje je dio zarade išao ka
pošumljavanju Hrvatske, Sourovska sour piva kuhanog u suradnji s pivovarom Hotch Potch te serije NEIPA piva koja je izlazila ovo proljeće i početkom ljeta.

Aktualno!

ŠPAJZINE TJEDNE KOŠARICE IZNENAĐENJA

Više informacija