HERBAE DALMATIAE poklon paketi za sve prigode

Tražite li idealan poklon povodom Božića ili povodom neke druge prigode? Herbae dalmatiae nam donosi široku paletu poklon paketa prirodne kozmetike.

Kvalitetan poklon zaslužuje isto takvu ambalažu: zato su se u Herbae dalmatiae pobrinuli da u suradnji s najboljim stručnjacima za dizajn stvore luksuzni i moderni HD poklon paket. HD poklon paket – smilje, lavanda i naranča – uvršten je među 50 najboljih dizajnerskih rješenja u Hrvatskoj (časopis D&D). Također je dobitnik nagrade na sajmu Kvarner Expo za uporabni suvenir. Pakiranje sadrži kremu, ulje i sapun a u ponudi su linija naranča, smilje ili lavanda. Siguran izbor da nekoga istinski obradujete!

Poklon paket naranča sadrži ulje naranče, krema naranče i sapun citronela. Ugodno je citrusno, aromatično iskustvo i kompletna njega tijela zasnovana na potpuno prirodnim sastojcima. Sadržaj: krema naranča, ulje naranča i sapun citronela.

Poklon paket lavanda sadrži raskošnu aromu dalmatinskog lavandina koja brzo ispuni prostor čim otvorite poklon paket. Tri proizvoda od lavande ugoditi će vašem tijelu jer su porijeklom iz ekološki očuvanog podneblja i spravljeni sa ljubavlju.

Poklon paket smilje sadrži ulje smilje, krema smilje, sapun ružmarin. Svim poznavateljima i ljubiteljima ove blagotvorne biljke, osobito onima koji su u potrazi za učinkovim, dermatološko – terapeutskim rješenjem, ovaj će poklon paket biti istinski užitak.

 

Mini poklon paket lavanda sadrži ulje lavande za njegu lica i tijela 20ml i sapun lavande 50g.

Mini poklon paket smilje sadrži ulje smilja & sapun citronela.

Poklon paket lavanda u drvu sadrži kremu za njegu suhe kože lavanda 50ml, prirodni sapun sa maslinovim uljem lavanda 100g, vrećicu sa cvijetom lavande 20g.

 

Za druge ideje, kliknite ovdje.