Plantagana – hladno prešani sokovi


Sok od mandarine
s udjelom vitamina C u iznosu 44% preporučene dnevne doze i bez dodanih šećera, savršen je izbor za svaki doručak!

Matični sok mandarine dobiven je hladnim prešanjem ručno obranih plodova mandarine, a obiluje vitaminima A i C koji nas štite od upalnih procesa u tijelu, te time povećava otpornost našeg imuniteta.

Njegovo antioksidativno svojstvo može pomoći u tretiranju manjih posjekotina i rana na koži i kožnim oboljenjima. Ako se konzumira uz hranu bogatu željezom, pomaže u njegovoj boljoj apsorpciji u organizmu.


Sok od mandarine i jabuke
sastoji se od 100% udjela voća: neretvanske mandarine sorte Chahara i Okitsu te podravske jabuke sorte Pink Lady. Za 1 litru soka potrebno je cca 2 kg mandarine i cca 0,5 kg jabuke.

Karakterističan po svom kiselkastom ukusu, prirodni sok od jabuke jedan je od najzdravijih domaćih napitaka, a dodatak slatke mandarine čini ovaj sok pravom vitaminskom bombom i saveznikom imuniteta. Sok je bogat vitaminima A, B i C, kao i mineralima poput kalcija, magnezija, fosfora i kalija.

Sok je hladno prešan i pasteriziran na prilagođenoj, optimalnoj temperaturi na 20-30 sekundi da bi se sačuvali svi zdravi nutrijenti voća. Pri procesu proizvodnje nije dodavan konzervans, aditivi, bojila, voda ni šećer.