Organski shotovi – sokovi sa zadatkom

Tko bi rekao da začini i voće tako pašu i upotpunjuju se, te da se njihovim spajanjem dobiju toliko ukusni i zdravi sokovi? U to nas je uvjerila jedna mala hrvatska firma iz Zagreba, Green I Organic. Upravo su oni su odlučili spojiti zdrave začine kurkumu, đumbir, cimet i čili s ekološkim voćem i citrusima. Isprobavali su kombinacije i okuse dok nisu postigli one savršene. Tako dobivene sokove stavili su u male staklene bočice od 75 ml i time dobili potpuno prirodni i zdravi sok. Okusi su prilagođeni cijeloj obitelji, od najblažeg cimeta za djecu do ljutkastog đumbira i intenzivnog okusa kurkume s čilijem za one koji vole ljuto. Za svakoga ponešto.

Mirisni i pikantni, shotovi su odlični za podizanje energije, jači imunitet i vitalnost. Proizvedeni su od najkvalitetnijeg voća i začina te pružaju jedinstven okus i potrebnu količinu vitamina i minerala. Odličan su izvor antioksidansa i s razlogom ih zovemo “malim čuvarima zdravlja”. Shotovi su bez dodanih aditiva, šećera i konzervansa i od sastojaka se u njima nalaze samo začini i voće. Možete ih ponijeti svugdje sa sobom jer su jako mali i stanu u džep, a poslužit će vam i umjesto kave, protiv umora i
iscrpljenosti, tijekom napornog dana i sportskih aktivnosti.

Ni Špajza nije uspjela odoljeti ovim malim čudesnim sokovima, pa kod nas možete naći u stalnoj ponudi Green I shotove cimet, kurkuma i đumbir. koji će vas razbuditi u trenu i podići vam raspoloženje.