Recept by Cidrani:

Sastojci:

1 muškatna tikva

2 kineska krastavca

začini – sol, papar, domaća mješavina začina

1 žlica Cidrani #fourseasons jabučnog octa (Aestas ili Autumnus)

bučino ulje

 

Priprema:

Muškatnu tikvu i dva kineska krastavca oguliti, očistiti od koštica i narezati na kockice. Staviti u lonac i uliti vode toliko da prekrije narezanu tikvu i krastavce te pustiti na štednjaku da voda proključa.

Dodati začine – žličica himalajske soli ili više tko voli slanije, prema želji papar, domaću mješavinu začina… Neka se krčka na laganoj vatri dok tikvica i krastavci ne omekšaju. Zatim sve uliti u blender i izblendati dok ne dobijete kremastu juhicu.

Utoplite se s ovom finom juhicom i u porciju dodajte još žlicu #cidrani #aestas ili #autumnus octa i žlicu bučinog ulja za rapsodiju okusa!

 

recept je pripremila: @shedreamsinred

Aktualno!

ŠPAJZINE TJEDNE KOŠARICE IZNENAĐENJA

Više informacija

PREDBILJEŽBE ZA VRGANJE

Više informacija