Recept: sočne kakao kocke

Za ovaj će nam recept trebati:

Šećer, mlijeko, rastopljeni coco-ghee i kakao pomiješajte u zdjeli i sve sastojke pjenjačom umiješajte u glatku smjesu bez grudica. Smjesu odvojite u dvije zdjele; jednu stavite sa strane a u drugu dodajte jaja, brašno, prašak za pecivo i vanilin šećer. Sve sastojke također umiješajte u glatku smjesu bez grudica. Smjesu stavite u kalup (cca 30 x 20cm) koji ste namazali otopljenim maslacem, coco-gheejem ili obložili papirom za pečenje. Pecite na 180 stupnjeva oko 25 minuta. Topli kolač prelit ćemo smjesom koju smo ostavili sa strane i pustiti da sve zajedno odstoji par sati prije rezanja. Prije hlađenja, kolač možemo posuti kokos čipsom, ljuskicama badema ili samljevenim bademima ili pak, za potpuni užitak, predlažemo da skoro ohlađeni kolač prelijete jednom od Torras otopljenih čokolada. 🙂 Možete birati između tamne čokolade s narančom ili s mangom, ili možda klasične okuse kao što su tamna čokolada sa 72% kakaa ili čokolada s kavom

 

Aktualno!

ŠPAJZINE TJEDNE KOŠARICE IZNENAĐENJA

Više informacija

PREDBILJEŽBE ZA VRGANJE

Više informacija