Herbae Dalmatiae – samo prirodno za našu kožu

U suncem okupanom mediteranskom vrtu dalmatinske obale, daleko od stvarnosti urbanog života, rastu sve one fenomenalne prirodne sirovine koje Herbae Dalmatiae koristi u svojoj prirodnoj kozmetici.

Još davno, u maloj hobističkoj radionici prirodne kozmetike, Jelena iskušava kozmetičke formule s ljekovitim biljem po tradicionalnim recepturama. Godine 2007., osnovan je proizvodni pogon ove vrijedne obiteljske proizvodnje koja pod imenom Herbae Dalmatiae otada nudi paletu organskih proizvoda načinjenu na osnovi dalmatinskog djevičanskog maslinova ulja.

Njihova je misija vrlo jednostavna: izrađivati proizvode za njegu kože lica i tijela od domaćih sirovina, visoke čistoće, organskog porijekla, zdrave za čovjeka i okoliš.

Danas rade usklađeni sa zahtjevnim normama za proizvodnju kozmetike i poslujući po principima dobre proizvođačke prakse, novim tehnologijama i s velikom ljubavlju stvaraju proizvode koje osobito vole oni s problematičnom, oštećenom ili kožom sklonom alergijama. Većina proizvoda su – jestivi. Samo ono što je jestivo uistinu je dobrodošlo i za našu kožu.

Iz manufakture Herbae Dalmatiae u Špajzi možete pronaći tri vrste ulja za njegu tijela: smilje, lavanda i naranča; tri vrste krema za lice: lavanda, naranča i smilje. Posebno bismo istaknuli kremu za lice smilje&geranij i hidratantnu kremu za tijelo. U ponudi imamo također i njihove prirodne sapune: lavanda, citronela i ružmarin.