Kako naručiti dostavu s našeg web shopa?

Želite naručiti naše proizvode? Nema problema!
Naša dostava pokriva Rijeku, ali i cijelu Hrvatsku, uključujući otoke.

Na području Rijeke i okolice dostavljamo cjelokupan asortiman i svježe proizvode, a diljem Hrvatske dostavljamo putem dostavne službe i to samo nekvarljive proizvode, kozmetiku, zero-waste proizvode i deterdžente.

Na području Rijeke i okolice dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 170,00 kn; dostava za narudžbe ispod tog iznosa naplaćuje se 15,00 kn.

Za pakete koje šaljemo putem dostavne službe, dakle izvan Rijeke i okolice, dostava je besplatna za narudžbe iznad 350,00 kn; dostava za narudžbe ispod tog iznosa naplaćuje se 35,00 kn. (Osim pojedinih otoka gdje su mogući veći troškovi – za više informacija molimo da nas kontaktirate).

Dostavljamo i diljem Europe (Švicarska nažalost nije na našem popisu), a trošak dostave ovisi o težini paketa. Za više informacija molimo da nas kontaktirate.

Dostava je na vašoj adresi već sljedeći radni dan od dana narudžbe, međutim, radi udaljenosti i ostalih logističkih razloga, rok za dostavu proizvoda može biti i dva radna dana (48 sati) od trenutka preuzimanja narudžbe.

Plaćanje putem internetske trgovine je pouzećem (gotovinski pri preuzimanju paketa) ili transakcijski putem računa prije same isporuke. U slučaju transakcijskog plaćanja, povratno ćemo vas kontaktirati nakon narudžbe proizvoda, i mailom vam poslati račun za plaćanje. Odnedavno je moguća i opcija plaćanja karticama na mobilnom POS uređaju, dakle direktno dostavljaču, ali samo na području Rijeke i okolice.

Kako funkcionira internetska trgovina, pogledajte u slikama koje slijede.

Korak 1: Na web stranici www.spajza.hr odaberite željenu kategoriju proizvoda

Korak 2: Željeni proizvod i količinu dodajte u košaricu.

Korak 3: U gornjem desnom kutu odaberite ikonu košarice i u košarici će biti navedeni svi proizvodi koje ste odabrali.

Korak 4: Unesite podatke koji su nam potrebni za dostavu pošiljke i pričekajte naš e-mail potvrde narudžbe.