Priča o keksima pečenim s ljubavlju, ali bez šećera i maslaca – Delicia keksi

Za razliku od industrijskih proizvoda, obitelj Horvat svoje kekse radi od svježeg, „živog“ tijesta. Od zamjesa tijesta do gotovog keksa ne smije proći više od 45-50 minuta. “Mi ne možemo današnje tijesto spremiti i peći ga sutra jer postane žilavo. Zato su naši keksi tako prhki bez umjetnih dodataka.”

Na istom mjestu, u kući iz 1922. godine, kekse peku i danas. Istina, pogon su malo proširili ali i dalje ih rade na isti način: svježe tijesto od prirodnih sastojaka špricaju na tacne, a onda ih peku što posebno veseli susjede, jer točno znaju koji se keksi peku taj dan. I dalje ih pakiraju u papirnatu ambalažu.

Cijela priča oko izrade keksa krenula je 1997.godine, 2000. godine široj javnosti predstavljaju paletu proizvoda bez šećera, a od 2008. su najprodavaniji hrvatski keksi bez šećera u Hrvatskoj. Želja sa samog početka priče se ostvarila.

Cijelokupnu ponudu Delicia keksa u Špajzi možete vidjeti pod našim proizvodima – kategorija Slatkih zalogaja i grickalica.

Ponosni smo što između svih keksa bez šećera u Hrvatskoj, u ponudi imamo baš Delicia kekse.